En helt vanlig söndag

Hej på dig och tack för att du just du väljer att läsa min blogg! Titeln säger allt, det är söndag, och nu tänkte jag berätta hur min dag sett ut.

Bara en vanlig söndag… men vänta! Om det här bara varit en helt vanlig söndag, varför skulle jag då tro att ni skulle vara intresserad av den? Tja, om jag ska vara ärlig var detta kanske inte en så vanlig söndag trots allt..

Allt började som vanligt

Min söndag började som vilken annan söndag som helst. Jag vaknade, kollade min telefon och gick ner för att göra frukost. Självklart åt jag söndagsbrunch med sambo i vanlig ordning (som han redan hade fixat såklart).

Efter brunchen kollade jag min mail lite snabbt och började sedan städa huset tillsammans med min partner. Precis när vi var klara med att städa upp allt i huset fick min sambo ett telefonsamtal från sin kompis och frågade han kunde komma över och hjälpa honom med något, vilket han då också gjorde.

Någon var på besök

I min ensamhet bestämde jag mig för att gå ut och promenera för att rensa tankarna och förbereda sig för den kommande veckan. Jag var ute på promenad i ungefär en timme innan jag bestämde mig för att sedan vända hem igen.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn. Plötsligt märkte jag dock något märkligt. Ett fönster stod öppet som inte hade varit öppet innan jag gick hemifrån. Detta gjorde mig såklart en aning rädd så jag ringde min partner för att berätta vad som hade hänt.

Samtidigt som jag pratade men honom hörde jag ett ljud som kom ifrån soffan. Ett slags krafs av något slag. I ren panik böjde jag mig ner för att se vad som befann sig där under. Till min förvåning var det bara en liten söt kanin som låg och darrade där under!

Jag stängde snabbt fönstret och böjde mig ner för att försöka lugna ner kaninen. Utan framgång lämnade jag den och väntade på att min partner skulle komma hem, så kan kunde ta hand om den. Han fixande det kanske snabbt, och sedan släppte vi ut kanin. Nu sitter jag här på kvällskvisten och tänker på den lilla kaninen och hoppas den har det bra.

Rulla till toppen