4 saker jag inte kan leva utan

Hej alla! Hoppas ni mår toppen denna soliga vårdag! Jag mår toppen här i mitt uterum samtidigt som jag skriver detta inlägg och sippar på en kopp kaffe.

Har du någon gång funderat på vilka saker det är som du verkligen inte hade klarat dig utan. Jag kom att fundera på detta för ett par dagar sedan, och har därför idag bestämt mig för att berätta om vilka dessa saker är.

1. Min bärbara dator

Min bärbara dator är mitt liv. Den följer med mig överallt – på kaféer, bibliotek, hemma hos familjen, hos vänner, överallt helt enkelt!

Utan min dator har jag svårt att kunna utföra mitt jobb, men framförallt kommer jag inte kunna ha kontakt med alla mina fantastiska läsare på bloggen.

2. Böcker

Om jag bara kunde välja en sak som jag skulle ta med mig till en öde ö skulle det definitivt vara mina böcker. Jag älskar hur böcker kan ta dig till en annan värld och få dig att känna dig som om du är på två platser samtidigt!

En av de många fördelarna med att ha en stor boksamling är att jag alltid har något nytt att läsa när jag läst ut min nuvarande roman.

3. Min mobiltelefon

Även om det kan tyckas vara en överdrift, skulle jag inte kunna leva utan min mobiltelefon. Den räddar mig så många gånger i så många olika situationer!

Jag tror vi människor idag inte fattar hur beroende av våra telefoner vi faktiskt är. Vi använder dem till nästan allting, vare sig det är att hålla kontakt med kompisar och familj, eller att kolla upp hur man tillagar en viss maträtt.

4. Mina glasögon

Sist men inte minst, mina glasögon. När jag skriver detta har jag faktiskt mina svarta glasögon på näsan för att kunna se datorskärmen tydligt, haha.

Jag älskar hur olika glasögon är en accessoar som kan lyfta en outfit till nästa nivå, men framförallt får den såklart oss med synfel att se klokt!

Rulla till toppen