Klädesplagg alla kvinnor måste skaffa inför sommaren

Hej igen! hoppas alla ni läsare mår bra och är taggade för ännu ett blogginlägg från mig. Idag ska jag berätta lite om vilka kläder du behöver för sommaren!

Jag tycker att sommarkläderna ska vara lätta och avslappnade, men ändå tillräckligt fina för att du ska kunna ha dem på dig när du går ut på krogen. När det gäller färger skulle jag säga att vitt och ljusblått alltid är bra val, eftersom de passar till nästan alla andra färger.

En bikini att trivas i

När vi pratar om bikinis tänker vi oftast på de starka neonfärgerna med tryck av Victoria’s Secret-typ, men om du letar efter något mer diskret skulle jag rekommendera att du köper några fina pastellfärgade bikinis.

Personligen äger jag två av den här typen av bikinis eftersom de är mycket bekväma och lätta att röra sig i, och de är också sjukt snygga.

En söt solhatt

Söta hattar för sommaren kan vara en klar vinnare när du åker på semester, men även om du bara hänger hemma är det enligt mig ändå en nödvändighet. Du kan hitta många olika hattar på online och i fysiska butiker, och det finns även många affärer som erbjuder möjligheten till skräddarsydda hattar.

Jag tycker du ska köra på en solhatt som inte har allt för skrikiga färger och den får inte vara för lös, för då kommer den att flyga iväg om det börjar blåsa.

En sommarklänning

Sist men inte minst tycker jag att du minst ska införskaffa dig en sommarklänning. Kör på en klänning som både går att använda till vardags och för mer speciella tillfällen.

Med det sagt kan du såklart köpa fler klänningar som passar för olika behov och tillfällen, men jag rekommenderar hur som helst att du köper en klänning som du vet matchar de flesta av dina kläder.

Rulla till toppen