Ett par av mina bästa tips till dig som ska på dejt

Hej igen! Välkommen till ännu ett nytt inlägg på bloggen! Idag ska vi titta närmare på ett ämne som jag vet att många där ute skräms av. Den första dejten. Även om det är roligt att träffa människor, gör det många av oss ofta väldigt nervösa och satta under under stor press

Jag förstår att man kan bli väldigt stressad inför att gå på dejt, men det är viktigt att inte låta denna stress ta över hela situationen. Därför vill jag dela med mig av mina tips för dig som ska gå på dejt.

Var dig själv

Det viktigaste rådet jag kan ge dig för dejten är att du försöker vara dig själv. Om du är en udda person, var då en udda person. Försök inte låtsas gilla saker som du egentligen inte gillar och gör inget som får dig att känna dig obekväm.

Det är mycket viktigt att din dejt redan på första dejten ser dina unika egenskaper om du vill sticka ut från mängden och uppfattas genuin och ärlig.

Var inte rädd för tystnaden

En annan viktig sak är att det troligen kommer att finnas många stunder då du inte riktigt vet vad du ska prata om. Oroa dig inte, detta händer alltid någon gång på majoriteten av alla dejter. Och egentligen är det inget fel med att man är tyst ibland. Det kan addera till stämningen och göra situationen med spännande och mystisk.

Om du är på din absolut första dejt någonsin ,så kan det vara ännu mer skrämmande, med tanke på att du aldrig utsatt dig för denna situation tidigare.

Mitt tips är att helt enkelt låta tystnaden passera och att inte vara rädd för den. Om du känner dig obekväm, kan det vara en bra isbrytare att börja diskutera med din dejt hur stelt det helt plötligt blev av tystnaden.

Drick inte för mycket

Det är viktigt att inte dricka för mycket under din dejt. Detta eftersom alkohol kan ha en stark effekt på ditt beteende.

Alkohol kan påverka ditt kroppsspråk och få dig att agera på ett sätt som du kanske annars inte skulle göra. Så det är därför mycket bättre att hålla alkoholkonsumtionen på en rimlig nivå, så du inte skämmer ut dig i onödan.

Rulla till toppen