Såhär ser min morgonrutin ut

Hej alla, välkommen till ett helt nya blogginlägg här på min blogg! I det här inlägget kommer jag att prata om min morgonrutin. Många har frågat mig vad jag gör på morgonen, så jag tänkte att det skulle vara en bra idé att dela med mig av det till er alla.

Varje morgon är lite annorlunda för mig, men det finns vissa saker som förblir desamma. Jag hoppas att ni kommer tycker om att läsa det här inlägget!

Stretching och yoga

Det första jag gör efter jag vaknat är att ägnar mig åt sträcka på kroppen och utföra vissa yoga positioner. Detta är något som är mycket viktigt för mig och som hjälper mig att börja dagen på rätt sätt.

Frukost

Efter detta brukar jag äta frukost. Min favoritfrukost på sistone har varit havregrynsgröt med frukt blandad i. Det är snabbt, enkelt och hälsosamt!

Med det sagt brukar jag har inget emot att äta ägg eller rostat bröd ibland också. Det beror helt enkelt på vad jag känner för den morgonen.

Borstar tänderna och sminka mig

Nästa steg är att borsta tänderna och sminka mig. Jag gillar att ta mig tid för detta och verkligen se till att jag ser bra ut. Jag tar också på mig deodorant, parfym och ansiktskräm innan jag lämnar huset på morgonen.

Vill ni veta mer om mina skönhetsrutiner i detalj, kan jag såklart dela med mig av dessa i ett framtida inlägg.

Kolla mailen

Det sista jag gör innan jag åker till jobbet är att kolla min mail och svarar på eventuella meddelanden som trillat ner i min inkorg.

Jag skulle inte påstå att jag får särskilt måna mail, men jag gillar att hålla min inkorg ren från mail, och därför ser jag alltid till att svara så snabbt som möjligt.

Jag hoppas att du gillade att läsa det här inlägget! Låt mig veta om du vill se mer liknande i en framtida blogguppdatering 🙂

Rulla till toppen