Hej och välkommen till min blogg

Hej och varmt välkommen till min blogg! Vad roligt att just du hittat hit. Man kan tro att jag heter Hanna Wessman eftersom namnet på bloggen är just detta, men faktum är att det enbart är ett alter ego som jag använder. Anledningen till varför jag använder ett alter ego är eftersom jag känner mig mer bekväm med det helt enkelt.

Jag vill helst inte sätta några begränsningar på vilka ämnen jag vill skriva om, så här kommer du därför kunna läsa om alla möjliga saker. Jag har tidigare aldrig bloggat, men jag har en massa saker som jag vill säga och dela med mig av till andra människor. Här nedanför tänkte jag hur som helst kort berätta lite mer om mig.

Vad jobbar jag med?

Jag arbetar som skapare, författare och designer. Jag har ett eget företag där jag gör logotyper, bokomslag, T-shirts, broschyrer och allt möjligt annat. Jag älskar att skapa något helt nytt från ingenting, och det är ännu roligare när man får betalt för det.

Författare är som sagt en av mina yrken, men att blogga är verkligen något helt annat från att skriva böcker, och jag ser verkligen fram emot att vara aktiv här.

Länge har jag drömt om att kunna skriva och dela med mig av mina idéer till andra människor på Internet. Förhoppningsvis kan jag bidra med något nytt och annorlunda som ni inte har läst någon annanstans tidigare.

Bor jag ensam?

Jag bor i en villa tillsammans med min partner. Vi har en vacker utsikt över havet och det är verkligen lugnt och tyst här – precis som jag vill ha det.

Vi är omgivna av naturen och det är ett bra ställe att koppla av och komma bort från stadens liv och rörelse. Jag är verkligen lycklig här och jag älskar att tillbringa tid med min partner.

Vilka intressen har jag?

Jag är intresserad av många olika saker, men det jag lägger mest tid på är att träna och laga mat.

Att hålla min kropp i form och frisk är inte helt enkelt, men det är något jag har insett är oerhört viktigt.

Ja, detta var en kort introduktion om vem jag är. Jag hoppas att du kommer komma tillbaka och läsa mer av det jag skriver. Tills dess får alla ni har det super!

Rulla till toppen