Mina fritidsintressen (topplista)

Hallå! Hoppas ni mår bra! Med mig är det bara fint! I dag tänkte jag berätta för er om mina hobbies!

Vi alla har olika fritidsintressen, men vissa ligger kanske lite närmare om hjärtat än andra. Här nedanför tänkte jag hur som som helst dela med mig av mina absolut favorit fritidsintressen.

Träna och motionera

Det kanske kommer som en chock för er, men jag ÄLSKAR att träna!

Herregud, det är en sådan fantastisk känsla när träningen är klar och jag bara ligger på rygg efter all slit. Det känns alltid så bra! Jag kör dels själv på gymmet, men jag går även på en hel del olika gruppass också.

Laga mat

En annan av mina favoritaktiviteter är att laga mat. Jag njuter nästan lika mycket av att laga mat som jag gör av att äta den!

Jag gillat att utmana mig när jag lagar min egen mat, testa nya recept och maträtter är således inget jag tackar nej till.

Läsning

Även läsning är en hobby som jag håller kärt om hjärtat. I början var jag inte ett lika stort fan som jag är nu, men med tiden har det blivit något som ger mig så mycket glädje och frid!

Numera finns det inte mycket som slår att lägga sig på soffan och grotta ner sig i en spännande bok och drömma sig bort från verkligheten.

Titta på TV

Jag älskar att ligga i soffan titta på tv, särskilt på kriminalserier. Jag vet, det är lite ironiskt att jag älskar att ligga på soffan och såsa samtidigt som jag titta på program, när jag även älskar att träna. Men jag tror att man behöver en balans i livet för att man ska kunna må bra.

Utöver kriminalare så tycker jag även om att titta några gamla goda komedishower. Det är så bra att bara luta sig tillbaka till och slappna av medan man slötittar.

Datorspel

Jag tycker också om att spela datorspel! Jag älskar att spela med mina vänner online, men jag lägger också en hel del timmar på att spela tillsammans med min partner.

Spelet som vi spelar mest just nu är Fortnite. Men vi försöker variera vilka spel som vi spelar, så att vi inte blir uttråkade.

Jag hoppas att du känner att du nu har lite bättre koll på vem jag är. Har du några frågor gällande mig är det fritt fram att ställa dessa till mig.

Rulla till toppen