Mina 3 favoritspel och mina tankar kring dem

Välkomna tillbaka till ett nytt inlägg här på min blogg! Jag hoppas ni mår bra. Idag kommer jag att dela med mig om vilka mina tre favoritspel är. Det är kanske inte de mest kända eller populära spelen, men de är de som jag hur som helst tycker bäst om.

Alla har sina olika favoritspel. För mig är det dock väldigt svårt att rangordna mina favoriter (det var tillräckligt svårt att välja ut vilka tre stycken till detta inlägg idag). Så jag kommer därför att lista dem utan inbördes ordning för att göra det så enkelt som möjligt för mig.

1. Monopol

Alla har väl spelat Monopol någon gång. Detta brädspel är sannerligen en klassiker, som många ägnat många timmar åt att spela.

Spelet går ut på att man ska köpa upp all egendom i en stad och bli den rikaste spelaren. Spelarna får pengar från andra spelare när de landar på deras egendom.

Enligt min mening finns det risk att Monopol kan bli ganska långtråkigt om ingen lyckas vinna inom en rimlig tidsram. Spelet kan hålla på väldigt länge och då är det nämligen inte ovanligt att folk tappar intresset eller helt av ger upp.

2. Candy Crush Saga

Åh ja, ännu en klassiker! Alla har säkert hört talas om eller spelat Candy Crush Saga. Det här spelet var mycket populärt för några år sedan och även om det har minskat i popularitet spelar folk fortfarande det.

Syftet med spelet är att producera så många godis som möjligt genom att matcha dem med varandra på spelplanen. Jag har tillbringat otaliga timmar med att spela Candy Crush Saga, och kommer fortsatt göra detta framöver.

3. Super Mario

Sist men inte minst har vi Super Mario. Det här spelet är förmodligen lika gammalt som jag själv och ändå är det fortfarande lika populärt.

Syftet med spelet är att rädda prinsessan Peach och samla så många mynt som möjligt på vägen. En annan aspekt av spelet är att det finns tio olika världar att klara av, var och en med sina egna speciella utmaningar och hinder att övervinna.

Super Mario är ett underbart spel med många olika världar och utmaningar. Grafiken och musiken är också mycket trevlig (även om den har ändrats flera gånger) och jag tror att jag aldrig kommer sluta spela detta spel.

Rulla till toppen