Vad är mina tankegångar kring inredning?

Hej alla, välkomna tillbaka till ett nytt inlägg på min blogg! Eftersom jag är en skapare, författare och designer är det naturligt att jag skriver om det som ligger mig närmast hjärtat.

Som titeln på denna artikel antyder kommer jag idag berätta lite om mina tankar kring just inredning, i synnerhet inredning i hemmet.

Vad är inredning för mig?

Vad är egentligen inredningsdesign? För mig är det processen att skapa ett utrymme som är både vackert och funktionellt. Det kan innefatta många olika element, från att välja rätt möbler och färger till belysning och tillbehör.

En av de saker jag älskar mest med inredningsdesign är att den kan anpassas helt och hållet till din egen individuella stil. Du kan skapa ett utrymme som verkligen är unikt för dig och som speglar din personlighet och dina intressen.

Jag tycker att inredningsdesign är ett utmärkt sätt att uttrycka sig själv, och det kan verkligen ge ditt liv ett mervärde. De flesta av oss tillbringar mycket tid i hemmet och det är därför rimligt att man vill vara omgiven av saker som får en att må bra och som ger en glädje i sin vardag.

Några av mina favoritmöbler

Om jag ska vara helt ärlig är det inte helt enkelt för mig att peka ut vilka mina favoritmöbler är. Genom åren har jag skaffat många olika typer av möbler och vissa möbler känns verkligen som ”mina” mer än andra, men jag tror att de alla gör mig lycklig på sitt eget sätt.

Några av mina mest älskade möbler är:

  • En handgjord bokhylla som tillhörde mina morföräldrar. Den har varit i min familj i över 30 år och ligger mig varmt om hjärtat.
  • En säng som jag köpte ganska spontant under en av mina många utlandsresor. Den är inte särskilt stor, men den är mörkgrå i färgen, passar till allt och är otroligt skön att sova i!
  • Min soffa som jag köpte för ungefär ett år sedan. Den är mysig, bekväm och färgen gör att den sticker ut i mitt annars ganska neutrala vardagsrum.

Sådär, det var faktiskt allt som jag hade att dela med mig av idag. Tack för att du har läst den här artikeln till slutet, jag hoppas att du gillade den!

Rulla till toppen